Rörfokus auttaa sinua suunnittelemaan tyylikkään kylpyhuoneen

Rörfokus on yritys, johon kannattaa tutustua, jos olet suunnittelemassa uutta tyylikästä kylpyhuonetta tai kun olet remontoimassa vanhaa. Yritys taitaa asiakkuudenhallinnan ja tarjoaa upean ja monipuolisen valikoiman putkisto- ja kylpyhuonetuotteita.

Miksi Rörfokus?

Monipuolinen Rörfokus tarjoaa upeita tuotteita kylpyhuoneen sisustukseen! Sen sivustot ovat inspiroivat ja oikeiden tuotteiden löytäminen sivuston selkeiden kategorioiden avulla on helpppoa. Kun tilaat kylpyhuonetuotteet netistä, säästyy sinulla aikaa ja rahaa! Sivusto tarjoaa maksuttomat ja nopeat toimitukset ja voit maksaa tuotteet turvallisesti Klarnalla.

Upeita sisustusvinkkejä suihkuun

Kun kylpyhuone on sisustettu mahdollisimman viihtyisäksi, tulee siitä oikea hemmottelukeidas, jossa on kiva nauttia pitkistä suihkuista ja vaikkapa kotitekoisista jalkakylvyistä sekä manikyyreistä. Esimerkiksi upeat kattosuihkut ja modernit suihkukaapit tekevät suihkuhetkistä entistä nautinnollisempia. Valitse kotiisi vaikkapa sadesuihku, jonka alla on mukava pestä hiukset ja koko vartalo.

Hanki kotiisi kylpyamme

Jos kotoasi löytyy kylpyamme, kylpyammeen lisätarvikkeet ovat loistava keino lisätä kylpyhetkiesi nautinnollisuutta! Rörfokus tarjoaa esimerkiksi mukavia ammetyynyjä. Tummanharmaa Westerbergs Soft -ammetyyny on loistava vaihtoehto tyylikkääseen kotiin! Ellei kotoasi vielä löydy kylpyammetta, voit tilata verkkokaupasta upeat kylpyammeet. Valitse kotiisi vaikkapa rentouttava poreallas tai tyylikäs vapaasti seisova kylpyamme.

Tarvittaessa voit hankkia verkkokaupasta jopa kylpyammeseinät, jotka eivät hätkähdä pienistä roiskeista. Tällöin et välttämättä tarvitse edes suihkuverhoa. Monen tyylitietoisen sisustajan mielestä kylpyammeseinä on huomattavasti suihkuverhoa tyylikkäämpi vaihtoehto. Tutustu ainakin tyylikkääseen kirkkaan väriseen Nordhem Djupvik -ammeseinään!

Kylpyhuoneen kalusteet monenlaisiin tyyleihin

Kylpyhuoneen kalusteet luovat kylpyhuoneen perustan! Rörfokukselta löydät näppärästi pesuallaskaapit, seinäkaapit, kylpyhuoneen kaapit, korkeat kaapit, kylpyhuoneen huonekalupaketit, kylpyhuonekalusteet ja -lisätarvikkeet, vetimet, kahvat ja nupit, peilit sekä peilikaapit. Kalusteita on tarjolla monenlaisiin tyyleihin sopivina vaihtoehtoina!

Pyyhekuivaimet helpottavat arkea

Pyyhekuivaimet helpottavat elämää ja lisäävät peseytymisen miellyttävyyttä. Niiden avulla pyyhkeet kuivuvat nopeasti ja ovat jälleen käytettävissä. Jos käyt suihkussa monta kertaa päivässä, on pyyhekuivain todella näppärä apuväline kylpyhuoneeseesi. Etenkin paljon urheilevassa aktiivisessa kodissa pyyhekuivain helpottaa huomattavasti aktiivista arkea. Tutustu sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiin sekä kuivaimiin, joissa käytetään niin vettä kuin sähköäkin. Löydät verkkokaupasta myös pyyhekuivainten lisätarvikkeita. Kylpyhuoneeseesi sopivat kuivaimet ja tarvikkeet on helppo klikata ostoskoriin.

Laatta- ja vedeneristystuotteet

Kylpyhuoneen laatoista ja saumoista kannattaa pitää hyvää huolta. Laadukkaat laatta- ja vedeneristystuotteet ovatkin tarpeen ja niitä löytyy onneksi laaja valikoima tästä verkkokaupasta! Voit ostaa verkkokaupasta näppärästi esimerkiksi saniteettitiloihin tarkoitettua silikonia.

Päivitä wc-pönttösi

Myös wc-pönttö vaatii ajoittain päivitystä. Verkkokaupan tuotteilla voit asentaa jopa LED-valon wc-istuimeesi. Erilaiset lisätarvikkeet auttavatkin luomaan kylpyhuoneeseen tunnelmaa. Halutessasi voit vaihtaa koko istuimen, jos vanha istuin tuntuu jo aikansa eläneeltä. Istuimen vaihtaminen vaikuttaa heti koko wc:n yleisilmeeseen, sillä kulahtanut istuin saa wc:n näyttämään epäsiistiltä.

Hanki tyylikäs pesuallas

Tyylikäs pesuallas on kylpyhuoneessa kuin piste I:n päällä. Pesuallasta käytetään erityisen paljon, joten siihen kannattaa panostaa! Valitse kylpyhuoneeseesi vaikkapa tyylikäs vapaasti seisova pesuallas. Malja-altaat ovat juuri nyt erityisen suosittuja tyylitietoisten kotien kylpyhuoneissa. Tutustu ainakin Noro Cement -malja-altaaseen, joka tuo kylpyhuoneeseen persoonallisen ja tyylikkään ilmeen!

Pienennä kosteusvaurioiden riskiä tuulettimella

Uusi tai uudistettu kylpyhuone kannattaa varustaa kylpyhuoneen tuulettimella. Tuuletin auttaa nimittäin pienentämään kylpyhuoneen kosteus- ja homevaurioiden riskiä. Se poistaa kylpyhuoneesta kosteutta, jota syntyy kun kylpyhuoneessa käydään kylvyssä tai suihkussa. Nämä vauriot voivat olla yllättävän ikäviä ja ne voivat aiheuttaa suuret kustannukset ja jopa laskea talon arvoa. Tästä syystä laadukkaaseen tuulettimeen kannattaakin sijoittaa!

zerif-lite