Lisää luovaa energiaa

Mikäli eteen on tullut motivaatio tauko, eikä eteneminen jonkin asian, tai vaikka uran, suhteen tunnu toimivan, tulee järjestää mieli uudestaan. Mielen puhdistaminen on hyvä tapa päästä eroon turhasta sälästä, mikä haittaa ajattelua. Tämä auttaa hyvinvoinnin kehittämistä, rahatilanteen parantamista, suhteiden syventämistä ja jopa fyysisen ympäristön parantamista.

Tartu 100 ongelman ytimeen

On aika kasata esille 100 asiaa, mitkä tulee korjata oman elämän kohdalla. Keskeneräiset asiat saavat aikaan henkistä ja fyysistä stressiä, mikä syö paljon energiaa. Kun näitä aletaan hoitamaan pois alta, huomataan muutamia positiivisia muutoksia elämässä

  • Energiaa ja tarmoa riittää pidemmälle, sillä kun on tilaa hengittää, keskustelu toimii ja tuntuu että asiat on hallussa, on paljon rennompi olo.
  • Pelkästään listan tekeminen auttaa jo paljon, sillä osa ongelmista on helposti ratkaistavissa ja tämä tuo tunteen, että elämä on omissa käsissä.
  • Lista tuo myös uutta näkökulmaa siihen, minkälainen henkilö itse on tällä hetkellä, missä vaiheessa elämää ollaan ja minne halutaan kulkea. Kun asiat hoidetaan pois alta, nähdään mitä ympäriltä, ja itsensä sisältä, löytyy. Tilanteisiin saadaan etäisyyttä, mikä auttaa toimimaan tehokkaammin arjessa ja suunnittelemaan tulevaa paremmin.

Kaikkea ei tarvitse suorittaa heti ja tarkoitus onkin suoriutua listasta 1-2 vuoden aikana, joten stressiä ei tule suoriutumisesta ottaa!

zerif-lite