Hae inspiraatiota trendeistä: mikä on kuuminta muotia juuri NYT?

Luovassa työssä inspiraatiota täytyy aina löytää jostakin. Joskus tuntuu, ettei sitä tahdo löytyä oikein mistään. Ei hätää, pelastuksesi on lähellä: ajankohtaisia muoti-ilmiöitä voi soveltaa lähes mihin tahansa luovaan projektiin! Bongaa tästä artikkelista tämän syksyn ja talven kuumimmat trendit ja anna inspiraation virran vyöryä päällesi!

Mitä olisikaan syksy ilman niin runsasta marjasaalista että siitä jaa pakkaseen vielä talvenkin varalle? Loppuvuodesta tyylimme kulmakivinä ovat marjaisat ja luonnonläheiset värit, jotka taipuvat moneen. Marjaisat sävyt aina viininpunaisesta mustikansiniseen ja luumunviolettiin lämmittävät mukavasti kipakan talviviiman rinnalla. Hae siis inspiraatiota kesän karhunvatukka- ja vadelmapuskista ja ota marjaisat värit käyttöön luovassa työssäsi! Tämä trendi toimii vuoden ympäri, mutta etenkin kylmillä keleillä lämpimät sävyt tuovat kaivattua vaihtelua.

Toinen trendi, joka ei koskaan kuole! Kukapa olisi arvannut, että naiset kautta vuosikymmenien hakisivat muoti-inspiksensä juuri merimiehistä? Ei varmaan kovin moni! Yhdistelmä nyt vaan sattuu olemaan niin kovin toimiva: tummansininen, valkoinen ja punainen sopivat yhteen kuin valettu. Kuosina ei aina ole pakko olla raitaa, vaan inspiraation lähde voi olla tämä värien pyhä kolminaisuus. Olisiko tässä ideaa seuraavaan projektiin?

Mustavalkoinen on ajaton klassikko. Oli kyseessä sitten valokuva, vaate tai tausta, tämä yhdistelmä toimii taatusti ja tuo sellaista vaivatonta näyttävyyttä ja klassisuutta, jotka ei hevillä muuten saavuta. Mustavalkoinen myös sopii yhteen kirjaimellisesti minkä tahansa kanssa. Jos projektisi siis kaipaa lisäpotkua, uskaltaisitko muuttaa sen täysin mustavalkoiseksi? Printtiversioissa tämä on myös musteen säästämistä, sillä värillisen sisällön tulostaminen voi vaatia Frilans Finansin apuja rahoituksenhttps://www.freedomrahoitus.fi/ saamiseen. Psst! Jos kokonaan mustavalkoinen kuulostaa hieman pelottavalta idealta, sujauta sekaan värillinen yksityiskohta. Värillinen osa hyppää kuvasta heti silmille ja saa paistatella kaikessa ansaitsemassaan huomiossa.

Vaikea uskoa että ysäritrendit olisivat koskaan minnekään lähteneetkään, ainakaan kokonaan, sillä ne tuntuvat aina puskevan pinnalle yhä uudestaan ja uudestaan. Ysäri toimii kyllä vaatteissa ja meikissä, mutta uskallatko ottaa vaikutteita luovaan työhösi? Rohkea inspiroituu ysäristä kunnolla ja luo nostalgiaa henkivän projektin, joka nostaa monella muistoja pinnalle.

Ruutukuosi tuntuu olevan kuolematon trendi vaatteissa. Jos miettii tarpeeksi laajasti, voi siitä olla niin moneksi muuksikin! Graafiset kuviot miellyttävät ihmissilmää ja tekevät sisällöstä mielenkiintoisen. Pystyisitkö siis hyödyntämään ruutukuosia ehkäpä myös työssäsi? Etsi vaikkapa somesta ruutukuosisia kuvia ja anna inspiraation virrata!

Pastelleita ja kokovalkoista pidetään usein kesän trendeinä, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin sitä! Mikäpä näyttäisi paremmalta talvella kuin lumenvalkoinen ja jäinen pastellinsininen? Niinpä, ei yhtikäs mikään! Hyödynnä tätä oivallusta työssäsi ja saa leuat loksahtamaan lopputuloksella.

Yksinkertainen on kaunista, totta. Mutta joskus pitää revitellä. Lisää muuten yksinkertaiseen toteutukseen jokin aivan muusta teemasta poikkeava yksityiskohta tai vedä koko homma aivan ranttaliksi. Enempi parempi! Uskallatko?

zerif-lite