Tee kotisi desing-haaveista totta!

Jo muutama laadukas desing-esine muuttaa kodin ilmettä. Moni sisustusintoilija saattaa haaveilla pitkäänkin tietyistä design-esineistä ennen kuin tekee haaveistaan totta. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla voit tehdä design-tuotteisiin liittyvistä haaveistasi totta. Monet suomalaiset suosivat myös design-tuotteissa suomalaisia tuotteita ja suomalainen suunnittelu on jo ilahduttavan suosittua maailmallakin! Esimerkiksi Marimekko on jo kohonnut suoranaiseen suomalaisen muotoilun ja suunnittelun lippulaivan asemaan ja sen Unikko-kuosi tunnetaan jo kansainvälisissä muotipiireissä.

1. askel: harkintaa ennen hankintaa

Ennen kuin hankit kotiisi arvokkaita desing-esineitä, harkitse tarkkaan, ovatko valitsemasi esineet varmasti sellaisia, joita haluat katsella kodissasi vuodesta toiseen ja sopivatko ne todella sisustukseesi ja omaan tyyliisi. Kun olet asiasta täysin varma, kannattaa alkaa valmistella ostosta.

2. askel: rahoitus

Seuraava askel on rahoituksen järjestäminen. Suosituimmat ja arvostetuimmat design-tuotteet ovat melko kalliita. Ehkä voit säästää pienen summan joka kuukausi ostostasi varten tietyn ajan sisällä? Tai ehkä voit käyttää tulevan lomarahasi tai bonuksesi kauan haaveilemaasi ostokseen? Jos sinulla ei ole tiedossa bonuksia tai lomarahoja tai jos et ole kovin pitkäjänteinen säästäjä, tiesitkö, että voit saada Lainaa netistä design-ostoksia varten? Rahalaitos.fi-niminen sivusto tarjoaa nimittäin näppärän vaihtoehdon lainan hakemiseen ja erilaisten tarjousten vertailuun.

3. askel: ostopaikkojen vertailu

Seuraavaksi on aika vertailla ostopaikat, joista haluamasi design-tuote on mahdollista ostaa. Hintaerot saattavat olla yllättävän suuria, joten vertailu kannattaa. Netistä löytyy monia design-tuotteita myyviä verkkokauppoja ja niiden kautta ostaminen on kaikista näppärin idea. Nettikauppojen ansiosta voit unohtaa maantieteelliset rajoitukset.

4. askel: kotiuta tuote

Kun olet harkinnut ostostasi tarkkaan ja huolellisesti, järjestänyt sen rahoituksen ja vertaillut ostopaikkoja, on aika kotiuttaa haluamasi tuote valitsemastasi verkkokaupasta. Tutustu etukäteen kaupan toimitusehtoihin ja varmista, että ne sopivat sinulle. Kun tuote vihdoin saapuu kotiisi, tarkista, että se on kunnossa ja aseta se kotona sille valitulle kunniapaikalle.

5. askel: uusien ostosten suunnittelu

Kun kotiin saapuu upea design-esine, ostos tuskin jää lajissaan viimeiseksi, sillä huomaat pian, kuinka uusi ostoksesi lisää kotisi näyttävyyttä ja viihtyisyyttä. Usein tässä vaiheessa alkaakin uusien design-ostosten suunnittelu ja kaikki alkaa alusta askeleesta 1, kunnes vihdoin on askeleen 4 aika ja uusi tuote saapuu kotiisi ilahduttamaan sinua ja koko perhettäsi. Millaisia design-tuotteita sinä aiot seuraavaksi hankkia kotiisi ja millaisista tuotteista haaveilet juuri nyt?

zerif-lite